Marianne Blixt Wolter

Handelsbetingelser

Levering

Jeg bestræber mig på en hurtig levering, men da enkelte varer først skal produceres kan ventetid forekomme. Er der flere varer i bestillingen bliver den først sendt af sted når alle varerne er klar. Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato er du velkommen til at skrive det i feltet ”beskeder”, så vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at få dem frem til ønskede dato.

Forsendelse

Forsendelser i Danmark: Alle pakker sendes via Post Danmark.


Betaling

Alle priser er angivet i DKK.


Det samlede beløb skal indbetales på via bankoverførsel. Ved valg af bankoverførsel, bedes du via egen bank overføre beløbet. Varen sendes så snart beløbet er gået ind på vores konto. Oplys venligst ordrenummer som reference.
Bank: Nordea
Reg.nr. 2105 kontonr. 4379-271-478

Du kan også overføre betaling via Mobilepay på 42289090, husk at skrive dit navn i besked feltet.


Returret

Jeg yder 30 dages fuld returret fra den dag du modtager varerne. Varerne skal så vidt muligt returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelse. Når jeg har modtaget varen og godkendt returneringen vil jeg hurtigst muligt refundere købsbeløbet til din konto. Du skal selv afholde de omkostninger der er forbundet med at returnere varen. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. og husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er sendt retur til mig

Returadressen er:
Marianne Wolter, Fugleparken 26, 2690 Karlslunde


Reklamationer

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.


Copyright

Al billed- og tekst materiale på www.wolter.dk/marianne er underlagt beskyttelse i henhold til ophavretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.

Andre varer

Hæklet tromme til ophæng

Hæklet tromme til ophæng


Pris 35 kr.

Se mere  

Andre varer

Pung - aflang (petroliumsblå)

Pung - aflang (petroliumsblå)

Hæklet pung i uld med lynlås og foer. Laves i mange farver. Mål: ca. 17 x 10 cm.
Pris 125 kr.

Se mere  

Andre varer

Hæklet tromme til ophæng

Hæklet tromme til ophæng

Hæklet tromme til ophæng - laves i flere farver
Pris 35 kr.

Se mere