Startside Op opskrifter haven
 

 

 

Sommeren 2016

 


Vores to fantastiske trænere                                  En del af deltagerne                                                Udsigten fra vores værelse
Den årlige tur til Tyrkiet i april 2016Sophia og vandhunden Wilma.                                                                                  Børn, børnebørn og svigerbørn til fødselsdag                 

 


Sidste skud på stammen. Troels og Pias dejlige Marius.Vinsmagning i tennisforeningen med efterfølgende grill.                                        "Abba"-koncert. En fantastisk oplevelse.Svigermor og Erling i Grøften i Tivoli inden Tam-Tam i Glassalen.    ´Den spilleglade Sophia på miniferie. BezzerWizzer, tennis, 500, Yatzy.

 
Jeg havde Nanna og Sophia med i Bonbonland. En meget hyggelig turNanna og Silas til overnatning. Der spilles BezzerWizzer.


 


Ophold på Vallø Slotskro. Dagen efter tog vi en tur til Stevns klint og fyret.Det lykkedes at komme ud på en lille sejltur i år igen.I september fik vi lagt nyt - og tiltrængt - tag på udestuen.  Jeg deltog i årets "Stafet for livet" til fordel for kræftramte. Den weekend gik jeg  22 km.
 

    tilbage