Startside Op oplevelser opskrifter haven
 

 

 

Bacontærte med feta
 
200 g udrullet mørdej
150 g bacon i terninger
150 g løg i tynde både
4 æg
½ dl cremefraiche 18%
salt, peber
revet muskatnød
1 spsk. tørret merian
½ bdt. hakket persille
50 g hakkede oliven
200 g smuldret feta
 
Fordel dejen i en tærteform og stil den i køleskabet til den skal fyldes. 
Rist baconterningerne let gyldne let gyldne på en tør pande, hæld fedtet fra og tilsæt løgene. Sautér videre til løgene er klare.
Tag dem fra varmen og afkøl let. 
Pisk æg og cremefraiche let sammen, krydr med salt, peber, muskat og krydderurter. 
Vend baconblandingen i og fordel det i tærtebunden. 
Drys med oliven og smuldret feta, og bag tærten i en forvarmet ovn ved 180 grader på nederste rille til tærten er fin gylden og gennembagt ( ca. ½ time).

tilbage