Startside Op oplevelser opskrifter haven
 

 

 

Marineret mørbrad med grøn sauce ( 6 personer)
2 mellemstore mørbrad
 
MARINADE:
1½ dl soja
1 dl olie
2-3 fed presset hvidløg
1 spsk. engelsk sauce
kværnet peber og tabasco

 

GRØN SAUCE:
½ l Cheasy eller alm. creme fraiche
ca. 1 dl mayonnaise
1 bdt. hakket purløg
1 bdt. hakket persille
1 bdt. hakket dild
tabasco, salt og engelsk sauce
 
TILBEHØR:
Ovnstegte kartofler og salat.

Bland marinaden  og læg  kødet heri.  Lad det trække koldt 6 -12 timer ( gerne længere).
Vend det af og til, hvis marinaden ikke dækker.
Læg kødet på en rist over bradepanden.
Drys med ganske lidt salt (  marinaden er salt). Steg mørbraden ved 225 grader  i 15-20 min.

Rør saucen sammen og smag den til. Servér kødet skåret i tynde skrå skiver.

tilbage