Startside Op oplevelser opskrifter haven
 

 


Marineret kyllingesalat (6 pers)
 

1 pk. frossen kyllingebryst (500 g)

1/2 I vand
1 løg

                            1 stilk bladselleri

                          2 stilke persille

                         1/2 tsk salt

Marinade:

1 spsk olivenolie

            1 spsk majs- el. solsikkeolie

    1 spsk citronsaft

                    1 fed presset hvidløg

            ¼  tsk salt
                    groftkværnet peber

1 laurbærblad

                    2 spsk pinjekerner

                2 spsk  rosiner

 

                    radicchiosalat
                    icebergsalat

4 tomater

Tilbehør: Flutes.
 

Kyllingebrystet optøs og koges ca. 10 min  i vand tilsat løg, bladselleri, persille og salt.

Kyllingebrystet afkøles, skindet trækkes af.

Kødet skæres i tynde strimler og Iægges i  et halvdybt fad.

Marinaden piskes sammen og hældes over.            

Kyllingebrystet marineres 10-12 timer i 1 k­øleskabet.

Kyllingebrystet arrangeres på en blanding af røde og grønne salatblade og pyntes med tomater skåret i kvarte.

 

tilbage